Nem is emlékszem már az én tinikoromra, bár még nem volt olyan nagyon régen, de akkor is, talán az idő megszépíti a dolgokat és kellemes emlékek bukkannak elő inkább. Egy tinikor tud nagyon bonyolult is lenni, akkor még nagy vészes problémáknak hitt dolgokon agyalunk, amelyek a felnőtt életben már jelentéktelennek számítanak, de akkor még ezt nem tudjuk felfogni. Szerintem ezen minden tizenéves átmegy, a világfájdalom, kedvtelenség, vagy a túlzott jókedv állandó váltakozása, a hormonok beindulása mind olyan probléma, amellyel meg kell birkóznia egy tininek. Most már szülőként tudom, hogy miben, hogy lehet segíteni ezt az életszakaszt könnyebbé tenni. Mondjuk kezdjük ott, hogy ha nyomtatni akar a tini otthon, akkor van patron a nyomtatóban. Egyszer belefutottam, hogy nem volt otthon és ami a nyomtatóban volt az pedig kifogyott. Soha többet, mondtam akkor, és kerestem egy nagyszerű céget, akik más másnapra szállítani tudták a patront a nyomtatóba. Azóta is tőlük rendelek, a technikám az, hogy amint beraktuk az utolsó patront a nyomtatóba és felkeresem ennek a nagyszerű cégnek a honlapját; nyomtatoalkatresz.hu/patron. Hiszen ezen a honlapon; nyomtatoalkatresz.hu/patron mindent meg tudok találni most már könnyű szerrel, de amikor elsőként rendeltem innen, akkor is gyorsan ment minden, mert a honlapjuk nagyon jól átlátható és kezelhető.

Amikor pedig megtanultam rendesen elnavigálódni a honlapjukon, akkor kezdtem igazán élvezni, mint most is. Először annyira jónak tűnt, hogy ott van egy tök jó cég, olyan honlappal, hogy még anyukám is könnyen tudna tőlük rendelni, miszerint az általuk forgalmazott márkákra kattintva megjelennek azok a típusú patronok, melyeket forgalmazzák. Tehát tudni kell hozzá, hogy milyen számú az otthon lévő nyomtató. Jó, kis kutatás után megtaláltam, most meg már tudom, hogy milyen. Akkor kicsit megijedtem, mert a cég a honlapján annyiféle és fajta nyomtatóhoz kapcsolódó patront árul, hogy a bőség zavarában nehéz lett volna választani, anélkül hogy tudnám a pontos típust. De meg lett és szerencsémre a cég is forgalmaz olyan patront, szép is lenne, ha nem. A következő, ami nagyon tetszik, és nem mindegyik cég ilyen, hogy igazán vásárlóbarát legyen, mivel ha több patront vásárlok, akkor annál kedvezőbb áron adja. Ez szerintem mindenkinek megéri, főleg annak a személynek, aki viszonylag több patront fogyaszt, de még nekem is, akik egy érzékeny tinivel rendelkezem, aki kiakad, hogy ha nincs a nyomtatóban patron. Ezért is tárazom be patronból, annyira jó, hogy remek minőséget tudok venni remek áron. Tehát a minőség, a cég forgalmaz eredetit, amit a nyomtató gyártója bocsát ki a nyomtatóhoz, valamint utángyártottat.

Nem hallottam még rosszat az utángyártottról, de én mindig eredetit rendelek, hisz a biztosra szeretnék menni, hogy sokáig lehet a patronnal nyomtatni. Jó, hogy megtaláltam ez a felettébb megbízható céget, akik mindig időben szállítják le a megrendelésemet. Mindig meglepetést okoznak most például ingyenes a házhoz szállítás és még így is tudják a határidőt tartani. És még így is tudnak remek akciókkal készülni, gondolok itt a mostani darabárasra. Ezt nekem megéri kihasználni, hiszen biztosra szeretnék menni, hogy jó patront kapok, a cégben eddig nem csalódtam, úgyhogy most is tőlük rendelek és a rendelés leadását követő 1 – 2 napon belül biztos vagyok benne, hogy megint itt lesz a futár és hozza a szállítmányt.