Amikor 7- 8 évesen a barátnőimmel apukám által készített babaházat rendeztük be és játszottuk el, hogy ez a mi saját lakásunk, nem gondoltuk volna, hogy egyszer tényleg lehetőségünk lesz egy közös lakás megvételére. Gyermekkorunk álmodozása, miszerint a kedvenc babánknak szép hálószobája legyen a babaházban, vagy hogy praktikus legyen az elrendezése a kis székek és szekrények harmonizáljanak, mindez csak gyerekkori játéknak tűnt. De a húszas éveink közepére egészen valósággá vált, amikor úgy döntöttünk, hogy közösen veszünk lakást. Egyfelől jó befektetésnek gondoltuk és mindenképpen önállósodni szerettünk volna, ezért is léptük meg ezt a nagy lépést.

Kezdetben kicsit elesettek voltunk, voltak elképzeléseink, amik formálódtak folyamatosan, ahogy belevettük teljesen magunkat a lakáspiac rejtelmeibe. Szerettünk volna legalább három szobás lakást, kis előtérrel, konyhával, fürdővel és egy kisebb közös térrel, mégis legyen olyan tér ahol le tudunk ülni közösen beszélgetni. Az árkategóriánk viszonylag kötött volt, ezért hogy egy kis erkély is tartozzon a lakáshoz, arról csak álmodozni tudtunk. 
Belevettettük magunkat teljesen a keresésbe, szerencsére találtunk egy szuper oldalt, amelyen nem csak termékeket lehet hirdetni, hanem ingatlanokat is lakás és ház formájában. 
Itt kezdtünk nézelődni, az oldal remekül strukturált, könnyen kezelhetőnek bizonyult. Remek szűrők álltak rendelkezésünkre, melyet minden alkalommal használtunk, ez megkönnyítette, és leegyszerűsítette a lakáskeresésünket.

Keresésünkben az eladó lakás Szolnok szerepelt. Eladó lakásokat Szolnokon könnyű találni gondoltuk és erre a régióra állítottuk be a szűrőt, ezáltal a környékbeli és szolnoki lakásokat hozta ki találatként.

Az oldal lehetősége biztosít az eladók számára, hogy lakásukat leírással és képekkel tegyék vonzóvá a vevők számára. Mi beállítottuk a kereséseink alkalmával, hogy csak fényképpel ellátott ingatlant hozzon ki. Ez fontos tényező volt számunkra, mert szerettük volna a leírásban foglaltakról, már az első körben megbizonyosodni, hogy ténylegesen olyan állapotban és elrendezéssel ajánlanak eladásra lakásokat az eladók. Ez egyfajta elsődleges szűrő volt részünkről, hogy azt az ingatlant nem is vettük számításba, ahol nem találunk fényképet. Nagyon jó látni már fényképeken is a lakást, azt szerettük legjobban, ahol még az eladó alaprajzot is csatolt, mivel rögvest el tudtuk képzelni a jövőbeni életünket, és tervezni tudtunk az esetleges átalakításokat is. Milyen kisebb felújítást kell elvégezni, illetve átalakítást eszközölni, hogy számunkra teljes mértékben lakhatóvá váljanak az adott ingatlanok.

Az oldal fantasztikus módon arra is lehetőséget biztosít, hogy az árkategóriát megadjuk egy tól-ig skálán, mennyi a minimum érték amennyiért vásárolnák és mennyi a maximum határ amit még meg tudunk fizetni a lakásért, ezt is előszeretettel használtuk, mivel fontos volt ebben is a gyorsaság és olyan lakásokat nem szerettünk volna megnézni, melyet nem tudunk megfizetni, noha lehet tökéletes lenne, de az árazásunkba már nem fér bele, mert meghaladja azt. 
Szuper hirdetések találtunk, jó pár ingatlan fel is kerestük, megnéztük, hogy a leírásban foglaltak és a fényképek mennyire egyeznek, mennyire támasztják alá a valós helyzetet. Rendkívül meglepődve tapasztaltuk, hogy valós állapotokat jelölnek meg az eladók a leírásban és fényképekkel is. Nagyon jó, hogy az oldalon található hirdetések tartalma valós, nem alapszik a vásárlók megtévesztésén. Erre ez a remek oldalt üzemeltető csapat mindinkább ügyel, hogy ne érje semmilyen tekintetben kár az oldalt használókat. Szuper lehetőségnek bizonyul ez mind a két oldalon szereplőknek, hogy álmaik otthonát megtalálhatják, a hirdetésekkel foglalkozó oldal segítségével. Mi is nagyon hálásak vagyunk nekik a barátnőimmel, mivel megtaláltuk új életünk eladó lakását Szolnokon. Nagyon hamar sikerült megegyezni az eladóval, szuperül tudtunk együtt működni a papírozási folyamatokban, ő is nagyon hálás volt, hogy megtalálhattuk egymást a hirdetős oldal segítségével. Mindent megtett annak érdekében, hogy ha már ingyenesen adja fel a hirdetését, annak a színvonala nagyon magas legyen és a leírással, képekkel ösztönözze a vevőket arra, hogy megnézzék a lakást és, hogy ajánlatot tegyenek rá, mint mi is tettük. Remek lehetőséget találtunk és éltünk is vele, az oldalt a barátainknak is ajánlani fogjuk, mert remek lehetőség akármely eladó vagy vevő szemszögből is nézzük, korrekten és szakszerűen állnak a hirdetésekhez.