A tiniknek a legnehezebb szerintem jó ajándékot szerezni. Nagyon gyorsan változik a stílusuk, ami az egyik héten még menő, még szeretik, a másik héten az már nem vagány. Sajnos az én fiam is a kamaszkorba lépett. Mégis én nem szeretném, ha folyton a telefonját nyomkodná, nem a számítógép előtt lenne egész álló nap, hanem csinálna valami értelmeset is. Valamilyen fejlesztő játékot akartam volna venni a szülinapjára. Megkérdeztem a barátnőmet, hogy mit ajánl, mivel neki is hasonló korosztályú a fia, és azt mondta, hogy ő geomagot vett neki.

Amikor ő ezt mondta akkor én csodálkozva kérdeztem: hát az meg mi? Ő vidáman újságolta, hogy a geomag az egy mágneses építőjáték. Nagyon kreatív és fejlesztő játék, minden korosztály számára ajánlott. Aztán megkérdeztem, hogy hol tudnék hozzájutni ehhez a játékhoz. Ő azt válaszolta, hogy tud egy internetes webshopot, ahonnan mindig rendel játékokat, és nagyon megbízható kereskedés, és szinte biztosra veszi, hogy geomag játék is van ott bőven választékon. És ráadásul 20 ezer fölött ingyenes a szállítás. A termékekre pedig garancia is van.

Így hát úgy döntöttem, hogy megnézem én is, és tényleg igaza volt a barátnőmnek, tényleg nagyon nagy a választék. És volt sok akciós játék is. A szűrők segítségével megtaláltam a megfelelő játékot. Végül kiválasztottam a legnagyobb csomagot. Ami tartalmazott 60 db pálcikát, 48 db golyót, és 66 db műanyag forma-elemet.

Mikor megérkezett a csomag, a fiam nagyon meglepődött. Egyrészt én is meglepődtem, mivel elég hamar megérkezett. A fiam pedig rögvest neki is látott építeni, és nagyon tetszett neki a játék. Végre nem csak a számítógép előtt látom délutánonként, hanem örömmel épít. Hihetetlen, lehet, hogy a végén még mérnök lesz!