Mint a legtöbb embernek, nekem is meggyűlt a bajom a szüleimmel, ahogy kezdtem kamaszodni. Nem tudnám pontosan megfogalmazni, mi történt, de mintha egyik napról a másikra valahogy nehezebben találtuk volna meg a közös hangot. Szerencsére anyukám nagyon intelligensen állt ehhez hozzá, és a gyakori vitatkozások időszaka nem tartott sokáig, mert alaposan elbeszélgettünk, és ez jelentősen enyhítette a köztünk lévő feszültséget. Az, hogy anya sokszor kér segítséget tőlem, igen kiegyensúlyozottá teszi a kapcsolatunkat.

Múltkor például együtt kerestünk arra rá, hogy melyik a legjobb lakásbiztosítás jégkár esetén. Mivel koromból fakadóan én kezelem egyszerűbben az internetet, rám volt bízva, hogy megtaláljam a legjobb lakásbiztosítást jégkár térítéssel. Némi nézelődés után a pannonsafe.hu weboldalt mutattam meg anyunak, és közösen olvastunk utána a lakásbiztosításoknak, amelyek érdekeltek minket.

Anya nagyon elégedett volt, miután láttuk, hogy az itt köthető lakásbiztosítás jégkár visszatérítést már alapból tartalmaz, és miután végigkattintgattuk az oldalon található, egyébként nagyon egyszerűen kezelhető kalkulátort, nagyon elégedett volt az összeggel is, ami kijött. Így tehát úgy döntött, hogy a hamarosan épp lejáró lakásbiztosításunk (ami egyébként nem fedezte a jégkárt) le is fogja cserélni, és a pannonsafe.hu-n keresztül fog kötni egy új szerződést, mivel ugye itt talált olyan ajánlatot, ami a leginkább megfelelő volt számára.

Az én véleményem is kikérte a témában, és én is támogattam, hogy innen legyen az új lakásbiztosításunk. Nagyon örülök, hogy a családban komolyan vagyok véve, és beleszólhatok az ilyen döntésekbe, szerintem ez sokat segít abban, hogy ebben a megterhelő időszakban is jó viszonyt tudjak ápolni a szüleimmel!