A fiam most 13 éves, és váltig állítja, hogy ő bizony gázszerelő szeretne lenni, ha nagy lesz. Elsőre ezt nehéz volt elfogadni, hiszen a férjem is és én is azt szerettük volna, hogy Dávidka gimnáziumba, majd végül egyetemre menjen. De aztán rövidesen beletörődtünk a dologba, hiszen már 5-6 éves korában is azt mondogatta, hogy “anya, én ezermester szeretnék lenni!” Szülőként mi pedig azt szeretnénk, hogy boldog legyen és kiteljesedhessen abban, amit igazán szeret. Jól képzett, elhivatott szakemberekre pedig mindig szükség van, úgyhogy végül belementünk.

Dávid nagy örömére – és a mi bánatunkra – pont ki kellett volna hívi a szerelőt, mert elromlott a gázkazán. Mondta is a fiú, hogy “na látjátok, ha én belőlem szerelő lesz, sosem kell majd megbízható gázszerelő után kutatnotok, mert itt leszek én!” De ez az idő még nem jött el, úgyhogy muszáj volt szerelőt keresnünk.

Egy kis idő után ráleltünk a Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával oldalra. Ez a vizgazfutesszerelo24.hu volt, ahol láttuk, hogy már 30 éve vannak a pályán, és garanciát is vállalnak a munkájukra. Telefonos ügyeletük is van, amit 0-24-ben lehet hívni a hét minden egyes napján. Az igen! Mindenféle javítást vállalnak, ráadásul a víz és gázszerelés mellett duguláselhárítást, és új készülékek bekötését is. Nagyon sok információval szolgált a weboldaluk, és ahogy néztük, pont vállalják Bosch kazánok javítását is, mint amilyen a miénk is.

Azt írták, hogy nem kérnek el kiszállási díjat, ha sikerül helyben elkezdeni a vizsgálat után a szerelést. Ez olyan ritka a szerelőknél, már megszoktuk, hogy mindenki csak le akarja húzni a másikat, de nem a vizgazfutesszerelo24.hu! Ez a korrekt hozzállás, a telefonos ügyelet és az ígéret, hogy akár már 1 órán belül is ki tudnak jönni szükség esetén meggyőzött minket arról, hogy ők kellenek nekünk. Sikerült is még aznapra lebeszélnünk velük az időpontot.

A szerelő a megbeszéltek szerint meg is jelent, megmutattuk neki a kazánt, elmagyaráztuk, hogy mit észleltünk rajta, és ő bele is vetette magát a hibaelhárításba. Dávid nagy áhítattal nézte minden egyes mozdulatát. Néha még kérdéseket is feltett neki azzal kapcsolatban, hogy éppen mit csinál. A szerelő pedig készséggel és türelemmel válaszolt neki. A munka elvégeztével pedig valóban nem kért el kiszállási díjat, a kazán pedig újonnan remekül működött.

Dávid el is döntötte, hogy ő is a vizgazfutesszerelo24.hu-nak akar majd dolgozni, mert náluk a víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával elérhető.