Emlékszem, tiniként mennyire sokszor rámtört a világfájdalom. Akkor azt gondoltam, nincsenek is nagyobb gondok az életben, mint a plátói szerelmek, a nagy összeveszések, vagy a bukott témazáró dolgozatok. Szerintem ezeken a stádiumokon mindenki átmegy, és visszagondolva már annyira apróság az egész! Akkor viszont tényleg hatalmas dolgoknak tűnnek, és szerintem nem szabad lenéznünk emiatt a gondolkodás miatt a kamaszokat. Nem szabad elfelejtenünk, hogy jártunk mi is a cipőjükben, és fájt nekünk is szakítás annyira, hogy bele akarjunk halni!

Az az igazság, hogy nekem az első barátom a mostani párom is. Nagy volt a szerelem, de aztán elég veszekedősbe ment át a kapcsolat idővel. Kinőttük egymást, nem illettünk. Végül sok más ember és párkapcsolat után nemrég találtunk egymásra újra, úgyhogy most a vele való kapcsolatomból osztanék meg egy kis történetet!

Amikor összejöttünk, nem sokra rá volt a barátom születésnapja. Ez elég kellemetlen helyzet volt, hiszen még nem annyira ismertük egymást, így nem tudtam, mit is adhatnék neki, ami még bele is fér a szerény kamasz költségvetésembe… Végül kitaláltam, hogy a kedvenc bandája logóját nyomtattatom egy pólóra. Annak idején ez a dolog, a pólónyomás még egy elég körülményes folyamat volt. Nem sok vállalkozás foglalkozott ilyesmivel, és gyártó is kevesebb volt. Meg kellett tehát elégedni az árakkal és a kapott közepes minőséggel. Akkor még úgy kellett beügyeskednem a .png fájlokat a rendszerbe… Sokat kínlódtam vele, míg sikerült összehozni.

A barátom akkor iszonyatosan örült az ajándéknak, aztán tudtommal a szakításunk után kidobta.

Most, hogy ismét együtt vagyunk, az a nosztalgikus ötletem támadt, hogy készíttetek neki egy ugyanolyan pólót. Rá is kerestem a pólónyomásra, és a LOLmarkt.hu nevű oldalt találtam meg ebben a témában. Nekem már a nevük tetszik, annyira kis vicces, nem?

Lényeg, hogy ez az oldal már nagyon nem az, mint ezelőtt 7-8 évvel az a nevesincs valami, amit véletlenül találtam… Egy profi, rendesen kiépített szolgáltatásról beszélhetünk. A webshop alapvetően vicces és egyedi pólókra szakosodott, csomó olyan minta alapvetésként van náluk, ami szerintem akkor is egyedi, ha van belőle több az országban. Egész egyszerűen eszméletlen kreatív cuccaik vannak!

Először bevallom, egy páros pólót gondoltam ki a szerelmemnek, olyasmiket mint hogy “King” és “His Queen”, vagy Mr. és Mrs. Aztán rájöttem, hogy ennél sokkal, de sokkal jobb, ha emlékeztetem valamire, a kezdetekre, amikor még minden annyira egyszerű és magától értetődő volt… Így hát a LOLmarkt-on az Egyedi póló opciót választva kezdtem el megtervezni a kedvenc zenekaros póló új változatát.

pólónyomás

Nagyon egyszerűen lehet navigálni az oldalon, és az ügyfélszolgálatosok is készségesen segítenek telefonon, de akár emailben is. Ezúttal elég volt, hogy küldtem nekik egy képet, ők utána intézték, hogy akkor mekkora legyen meg hol legyen pontosan a pólón a minta. Annak idején még a logó szögét is nekem kellett beállítani, pff… Szóval na, nagy fejlődésen mennek keresztül manapság a vállalkozások, szolgáltatások, a gyártás, minden. És én ennek nagyon örülök.

Szerencsére 1 munkanapon belül szállították is, ilyen gyorsan el tud készülni náluk egy pólónyomás! Az ajándékot egy sima hétköznap estére szántam, semmi különös alkalom nem volt, csak akartam, hogy tudja, mennyire fontos nekem. Éppen TV-ztünk, amikor átadtam neki a csomagot, csak úgy. Az öröme annyira felemelő volt! Hiszem, hogy az ilyen kis apróságokon múlhat egy kapcsolat sorsa.

Örülök, hogy manapság ilyen szuper webshopok könnyítik meg az életünket.