Emlékszem, hogy gyerekkoromban én is mindig arra vágytam, hogy legyen egy kis kuckónk, ahol játszhatunk a többi gyerekkel, ami csak is a mi kis bázisunk és ahová felnőttek nem léphetnek be. Sajnos ez kimaradt az életemből. Mostanában az internetet böngészve egy-egy tini portál fel-fel dobta a kis házikók képét, amelyek ideális játszóterek a gyerekeknek. Egy csendes kisutcában lakunk és gyakran jönnek át hozzánk a szomszéd gyerekek játszani. Sok szülő délutánonként is dolgozik, ezért meg szoktak kérni, hogy vigyázzak a gyerekükre, amíg ők távol vannak. Így nagyon sok csillogó szemű kisgyerek fordul meg nálunk. Olyanok is, akiknek otthon vannak a szüleik, de tudják, hogy a többieket nálunk találhatják meg.

Nagyon szeretem őket, de néha úgy érzem, hogy sok a gyermekzsivaj és jó lenne, ha nem mindig a lábam alatt játszanának. Még nyáron jó, amikor kint tudnak szaladgálni az udvaron, de télen, amikor nagyon hideg van kint, és mondjuk még hó sincs, hogy hóembert építhessenek, mindig itt sertepertélnek a házban. Ami után természetesen órákba tart, míg rendet rakom. Így kitaláltuk a férjemmel, hogy összedobunk nekik egy kisházat az udvaron, amelyet, majd ők berendezhetnek. Ugyanakkor ez a házikó nem maradhat fűtés nélkül. Végül arra jutottunk, hogy egy kisebb méretű gázpalackkal működő fűtőtestet fogunk oda beszerelni. Már szinte minden megvan, már csak össze kellene állítani ezt az egészet.

gazpalack töltés ár

A szülők kissé aggódtak a fűtés miatt, érdeklődtek, hogy eléggé biztonságos-e. Sikerült meggyőznöm őket, hogy igen. Mi gázpalackot használunk főzéshez már nagyon nagyon régóta és soha nem történt semmi baj, ugyanis megfelelő helyről rendeljük ezeket. Már egy jó ideje csakis a Gázpalack futárról rendeljük ezeket, ugyanis töltéssel is foglalkoznak. Megmutattam a szülőknek is ezt az oldalt, és ők is megfelelőnek tartották. Beszélték, hogy hogyan is legyen ezzel a dologgal, mégis csak nem várhatják el, hogy mi fizessük az egészet. Majd, amikor meglátták a gázpalack töltés árat teljesen lenyugodtak. Ők is arra a véleményre jutottak, hogy ez teljesen kivitelezhető, szóval hamarosan belevágunk a munkába. Mivel már tényleg régóta rendelünk innen bátran mertem ajánlani a többieknek is. Nagyon megbízhatónak találom ezt a felületet, könnyen megtalálja az ember azt, amire szüksége van és nagyon könnyedén meg is rendelhetőek a palackok. Már a képeken is látszik, hogy teljesen jól szigetelő, tartályokról van szó, amely a teljes valójában is megtartja ezt a benyomását az embernek. A telefonban mindig nagyon kedvesek, és hamar lebonyolíthatóak a rendelések. Szó szerint csak egy telefonba kerül és már meg is történt a palack feltöltés teljesen barátságos áron. A gáz fűtőértéke pedig kiváló, igazán megfelelő lesz a gyerekek számára, hogy kellemes hőmérsékletben kedvükre játszhassanak télen is.

A mi kis utcánkban mindig voltak gyerekek, szóval mindig lesz kinek játszani ezen a helyen. Természetesen a berendezését, a játékokat és hasonlóakat rájuk bízunk, de az alapvető dolgokról mégis nekünk kell gondoskodnunk, ahogyan a fűtésről is. Már hívtam is a futár céget, hogy szeretnék rendelni egy új palackot, hogy legyen egyel több. Kérdezték, hogy mi történt, amiért erre lenne szükségünk. Elmeséltem a tervünket, és megköszönték, hogy továbbra is őket választottuk. Gondoltam magamban, hogy ez csak természetes, az ember nem szívesen mond le olyanról, ami jó. Régebben mi is mindig külön járogattunk töltetni, volt olyan is, hogy rossz minőségű gázt kaptunk. Általában látszik a láng színén, hogy mennyire jó a fűtőanyag minősége és értéke. Rossz minőségű gáznál teljesen megkormozódik az edény, aztán súrolhatja róla az ember a feketeséget, és lehet még úgy sem fog lejönni. De mióta innen rendelünk nincs ilyen gondunk. Gyakran, amikor a konyhába tevékenykedem, nem is kapcsolom be a fűtést, inkább a tűzhelyet gyújtom be, mivel úgy érzem, hogy nagyobb meleget nyújt. Amúgy is a kicsike kis konyhámat nem nehéz így felmelegíteni, ezért biztos vagyok benne, hogy a kinti játszóháznak is bőven elég lesz, ha ezzel fűtünk.

A gyerekek már nagyon izgatottak, ahogyan én is. Valahol mélyen arra számítok, hogy ezáltal az én gyerekkori vágyam is kielégül. Bár már kinőttem abból, hogy én ebben játszam, a szívemnek mégis úgy érzem, hogy melengető érzés lesz nézni, ahogyan ezt mások megteszik helyettem. Remélem gyorsan haladunk majd a munkálatokkal és maximum augusztusig készen is leszünk vele.