Tiniszáj - Ahol minden Rólad szól
TINISZÁJ - kereső

Kereső

TINISZÁJ - hírlevél

Hírlevélre
feliratkozom!

E-mail:
Captcha:
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ
TINISZÁJ Képek Pasivadász Korrepetálás Diákmunka Szakértők Szex-abc Nyereményjáték TINISZÁJ

Szerelem & szex

Megcsal a párod?!

Forrás: Polyák Vera15 Komment
Címkék: szerelem, megcsalás

Gyanúsan oson haza esténként és a telefonja mindig a legrosszabb időben csörren meg. Vajon mit titkolhat? Megcsal?


Mit tegyek, hogy kiderítsem, esetleg megakadályozzam, ha még nem késő? Itt egy pár jó tanács mit tegyél, ha úgy érzed, hogy a barátod/barátnőd másvalakinél keresi a boldogságot.

 

1. Tipp: Ne rohand le!

 

Nagyon fontos, hogy ne azonnal azzal indíts, hogy „Te milyen aljas vagy, hogy ilyen sunyi módon lépsz félre és még arra sem vagy képes, hogy a szemembe mondd!”. Nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni. Kezdj el a pároddal beszélgetni és egy kicsit rejtett kérdő mondatokban tegyél fel neki olyan kérdéseket, amiből egyértelműen ki lehet deríteni, hogy félrelép. Például: „Láttam lemerült a telefonod, mert sokáig beszéltél rajta az előbb. Biztosan édesanyád volt az, nemde?”

2. Tipp: Figyeld meg mire, hogy reagál

 

Ha eléggé ismered a párodat, akkor tudni fogod, mikor mond igazat és mikor nem. Ha esetleg kényes témáról beszélgettek éppen, vagy olyan megjegyzést teszel neki, amitől elpirul, akkor elkezdhetsz aggódni, de még akkor sem érdemes kérdőre vonni, mert úgyis tagadni fogja!

3. Tipp: Adj időt neki!

 

Mielőtt teljesen kiborulnál előtte és összetörnéd a tányérokat a fején, várj egy kicsit. Lehet, hogy még egyelőre időt gyűjt ahhoz, hogy őszintén elmondja neked, hogy megcsalt/megcsal. Ha huzamosabb ideig nem szól semmit, akkor ülj le vele és nyíltan kérdezd meg tőle, hogy: „Nem szeretnél nekem valamit elmondani?”. Ha azt mondja, hogy nem, akkor itt az idő elkezdeni a kutakodást egy kicsit.

4. Tipp: „Bizonyítékok” megszerzése

 

Keress egy olyan alkalmat, amikor a párod nincs melletted, például elmegy fürdeni, vagy éppen fogat mos, majd óvatosan keresd elő a telefonját. Nézd át az SMSeit, a híváslistát, mind a kimenőt, mind pedig a bejövőt, és ha nem találsz semmi gyanúsat, akkor vagy kitörölt minden jelet, vagy tényleg nincs miért aggódnod. Ha még ezek után sem érzed azt, hogy nem csalna meg, akkor keress a nadrágja zsebében, vagy a kabátjában, szekrényében papír cetlit, amin esetleg egy ismeretlen telefonszám szerepel. Tehát minden olyan apró dolgot vizsgálj át, ami közvetlenül kapcsolódik a barátodhoz/barátnődhöz!

5. Tipp: Figyelj az illatra

 

A legnagyobb buktatópont a megcsalásnál az illat szokott lenni. Nagyon sok fiú és lány használ parfümöt, ami (mint köztudott) sokáig rajta marad a bőrön, de mindezek előtt a ruhadarabokon. Szagolj át minden olyan ruhát, ami rajta volt a párodon, és ha nem a saját illatát, vagy éppen a tiédet érzed rajta, akkor érdemes leülni a pasiddal/csajoddal és rákérdezni, nyíltan.

6. Tipp: Mondd neki, hogy szereted

 

A csajoknál sokszor fordul elő az, hogy ha már másvalaki felé húz a szívük, akkor az éppen akkori barátjuknak nem tudják őszintén azt mondani, hogy „Szeretlek”, így ezzel a szóval sokszor rá lehet jönni a hazugságokra. A fiúknál ez már egy kicsit nehezebb, mert sokszor mondják ki ezt a szót akkor is, ha nincsen mögötte őszinte érzelem, csak ragaszkodás. Ekkor is figyelni kell, hogy milyen hangsúllyal, arckifejezéssel mondja. Abból sok minden ki szokott derülni.

7. Tipp: Ugyanúgy csókold meg, mint eddig

 

Egy csók nagyon sokat elárulhat a párodról. Ugyanis az egyik legérzelmesebb és legőszintébb dolog, ami két ember között történhet, a szeretkezésen kívül. Egy csókból ki lehet deríteni, hogy a pasid/csajod ugyanúgy szeret-e még, mint azelőtt.

8. Tipp: Vallass!

 

Ha semelyik módszer nem vitte előrébb a dolgokat, akkor azt tanácsolom, hogy ülj le vele egy vacsora mellett, vagy egy tea mellett, tehát mindenképpen egy nyugodt helyen, alkalmas időpontban és beszélgessél el vele. Mondd meg neki, hogy neked az a fontos, hogy őszintén elmondjon mindent, amiről neked is tudnod kell. Azt is mondd meg neki, hogy ha már nem szeret, és nem szeretne veled lenni, akkor azt adja a tudtodra és ne hazudjon neked tovább. Nagyon fontos, hogy nyugodtan és ésszel oldjátok meg ezt a problémát, mert a csapkodás és a veszekedés nem vezet semmi jóhoz.

 

Téged csaltak már meg? Szólj hozzá!:)

Kommentek

Segíthetek?

Szerelmi problémád van? Nem jössz ki a barátoddal?
Mi segítünk!

Segíthetek?

Zűr van a családdal? Állandóan rossz kedvű vagy?
Mi segítünk!

Szavazás

Milyen gyakran látogatod a Tiniszáj magazint?

Naponta
Kétnaponta
Hetente
Havonta
Kéthavonta

Hirdetések

Tinirandi
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ
Impresszum Médiaajánlat Jogi nyilatkozat RSS
Partnereink
Hírkert.hu
Hírek24
Nyereményfigyelő
TINISZÁJ
TINISZÁJ TINISZÁJ